Välkommen till vår nya hemsida

Trafficlight avancerar vidare med att skapa modern webb och vi behövde helt enkelt en hemsida som möter vår känsla av att allt fler företag ser oss som ett seriöst alternativ till de större webbyråerna.

Välkommen till vår nya hemsida

Vi får idag så många förfrågningar att vi ofta tvingas tacka nej till uppdrag. Det känns nästan overkligt att vi under våra 2 verksamma år inte har behövt skaffa en enda kund själva utan att alla kommit till oss, främst via rekommendationer från andra nöjda kunder men även från sökmotorer och vår förstaplacering på söktermen webbyrå stockholm. Vi vill därför passa på att tacka alla som rekommenderat oss och tack Google!

Sedan ganska precis 6 månader flyttade vi in i vårt nya kontor på Skeppargatan 8 på Östermalm i Stockholm. Vi delar det med ett flertal andra kreativa och spännande företag, från mer traditionella reklambyråer till nytänkande marknadsföringsbolag. Så även fast vi själva bara gör en sak – riktigt snygga och sökmotorvänliga hemsidor – har vi kontakter för dig som söker en bredare reklam- eller marknadsföringslösning.

Vår nya hemsida är precis som alla andra hemsidor vi skapar byggd på plattformen WordPress. Det är en plattform på uppgång. WordPress version 3.0 släpptes i juni i år, sedan dess har över 10 miljoner(!) uppgraderingar/nedladdningar gjorts. WordPress är framtiden och det känns riktigt bra att vi var så tidiga på att specialisera oss på plattformen.

Vi avslutar detta blogginlägg med att säga välkommen till vår nya hemsida och välkommen till en webbyrå som drivs av passion och perfektion med målet att bygga ett snyggare och bättre internet för alla!