Webbyrån Trafficlight

Trafficlight är en webbyrå i Stockholm som skapar moderna och genomtänkta webbplatser med WordPress som grund åt framåttänkande företag, organisationer och varumärken.

Vi brinner för genomtänkt design, kodar med framtidens tekniker samt genererar märkbar effekt.

Passion och perfektion

Om inte webben fanns skulle vi uppfinna den. Nu när den redan finns ser vi det som vår uppgift att bidra till ett framtida internet som är snyggare, användarvänligare och bättre för alla. Därför bygger vi moderna webbplatser med både passion och perfektion. Vi lämnar inget åt slumpen och ger oss inte förrän vi är helt nöjda. Som kund hos oss kan du känna dig trygg och veta att du får en hemsida som är state-of-the-art.

We Create New Web

New Web kallar vi vårt sätt att skapa webbplatser och det innefattar bland annat:

  • Genomtänkt webbdesign och funktion
  • Modern kod och tekniker
  • Generera effekt
  • Sökmotorvänlighet

Genomtänkt design

Design handlar inte enbart om vad som är snyggt eller fult, utan kanske främst hur något fungerar. Innan vi börjar med det visuella lägger vi därför tid på att fundera över vad som ska finnas med på webbplatsen – och varför? Vem är besökaren och vad vill vi att denne ska göra? Först därefter när vi har en klar bild över webbplatsens mål och syfte skapar vi en design som är både tydlig, användarvänlig och som har möjlighet att generera effekt.

Modern kod och teknik

Vi håller stenkoll på nya tekniker och trender inom webb och kodar med framtidens tekniker. Det är därför vi valt att specialisera oss på den prisbelönade publiceringsplattformen WordPress – världens största och mest populära CMS.

Den mobila webbens expansion pågår för fullt och fler använder idag mobila enheter. Det är därför vi använder Responsive Design som automatiskt anpassar designen till olika plattformar, oavsett om besökaren använder en smartphone, surfplatta eller en mer traditionell dator.

Genererar effekt!

En webbplats ser vi som en investering för kunden som ska ge positiv avkastning på ett eller flera sätt. Den ska till exempel direkt eller indirekt bidra till ökad försäljning, stärka varumärket, locka nya medarbetare etc. Det är därför vi fokuserar på att generera märkbar effekt för varje webbprojekt.

Spjutspets inom sökmotoroptimering

Idag vet de flesta företag att det inte är någon idé att ha en hemsida om ingen hittar till den. När du väljer Trafficlight väljer du en webbyrå med spjutspetskompetens inom sökmotoroptimering och som vet hur man får en hemsida att ranka i toppen av sökmotorernas resultatlistor. Detta i kombination med kraften i sociala medier gör att du får en hemsida med de bästa förutsättningarna för att kunna bli välbesökt.

Ps. Trafficlight startades 2009 av Martin Peterffy som tidigare arbetat med webbutveckling samt som konsult inom sökmotoroptimering och trafikgenerering. Martin har under sin karriär som anställd varit rådgivare för flera av Sveriges och Europas största webbplatser, tex Svenskaspel.se, Pricerunner.se, Hitta.se, Tradera.se, Lensway.se, Prisjakt.nu med flera.