Bästa Att-göra-apparna till iPhone / iPad

Det finns inte många saker som är så värdefull som din tid. Pengar kan du tjäna nya men din tid är begränsad. Därför är det viktigt att ha en bra app som hjälper dig att hålla koll på de saker som måste göras så du kan planera och därmed jobba smartare och effektivare.

Bästa Att-göra-apparna till iPhone / iPad

På Trafficlight Webbyrå använder vi två riktigt bra så kallade Att-göra-appar till iPhone och iPad som vi vill tipsa om. Vi rekommenderar faktiskt att man använder bägge då vi tycker att de kompletterar varandra ganska bra. De två bästa Att-göra-apparna är…

1) Things
Things bygger på principen GTD (Getting Things Done) och har hämtat inspiration från den storsäljande boken Getting Things Done skriven av David Allen (boken finns även på svenska: Få det gjort! – svart bälte i vardagseffektivitet). Things underlättar verkligen allt från vardagssyslor till jobbprojekt och är en app vi inte klarar oss utan. Finns både till iPhone / iPad + dator och synkar mellan dessa enheter.

Mer om Things här →

2) Remember the Milk
Remember the Milk är en lite enklare app än Things och det är också det som är charmen med denna lilla och smarta att-göra-lista. Även Remember the Milk finns till både iPhone / iPad + dator och kan synka dina listor mellan de olika enheterna. Vill du snabbt kunna göra en enkel att-göra-lista är detta appen för dig.

Mer om Remember the Milk här →

Things och Remember the Milk är bara två av alla de Att-göra-appar som finns. Vi har provat ett par andra men gillar enkelheten och funktionaliteten mest i just dessa två applikationer. Har du själv tips på andra bra appar får du gärna lämna en kommentar.